Nedajte sa zastrašiť

29. marca 2021, flebo, Nezaradené

Úprimne, len s veľkou nevôľou sa vyjadrujem k aktuálnemu politickému dianiu. Cítim však naliehavú potrebu sa jednoznačne vymedziť voči demagógii, manipulácii a najmä zastrašovaniu.

Bežný spôsob komunikácie súčasných lídrov, je strašenie ľudí, že keď tu nebudú oni, tak nás čaká návrat mafie. Toto percepčne podsúvajú bežným ľudom a mnohí sa vyľakajú a uveria týmto nezmyslom a tomuto zastrašovaniu.

V prvom rade, ak by reálne prišlo k predčasným voľbám, tak My občania tejto krajiny, si slobodne vyberieme strany a ľudí, ktorým chceme dať spravovať krajinu. V druhom rade, generálny prokurátor, špeciálny prokurátor aj policajný prezident sú ľudia, ktorých do funkcii nominovali súčasní vládni lídri a nezachytil som, že by napríklad generálneho prokurátora ktokoľvek spochybňoval. Predstava, že by Pellegrini, ,Bihariová, alebo ktokoľvek, kto by stal na čele prípadnej novej vlády púšťal z basy Kočnera a spol. je absolútne zvrátená a nerealizovateľná. Tí ľudia, ktorí Vám toto sugestívne vravia na tlačových konferenciách, Vás klamú a nehanebne strašia. Strašenie je príšerný spôsob manipulácie a treba sa voči nemu vymedziť. A najmä sa prestať báť! Je to dôležité.