Založ si blog

Nedajte sa zastrašiť

Úprimne, len s veľkou nevôľou sa vyjadrujem k aktuálnemu politickému dianiu. Cítim však naliehavú potrebu sa jednoznačne vymedziť voči demagógii, manipulácii a najmä zastrašovaniu.

Bežný spôsob komunikácie súčasných lídrov, je strašenie ľudí, že keď tu nebudú oni, tak nás čaká návrat mafie. Toto percepčne podsúvajú bežným ľudom a mnohí sa vyľakajú a uveria týmto nezmyslom a tomuto zastrašovaniu.

V prvom rade, ak by reálne prišlo k predčasným voľbám, tak My občania tejto krajiny, si slobodne vyberieme strany a ľudí, ktorým chceme dať spravovať krajinu. V druhom rade, generálny prokurátor, špeciálny prokurátor aj policajný prezident sú ľudia, ktorých do funkcii nominovali súčasní vládni lídri a nezachytil som, že by napríklad generálneho prokurátora ktokoľvek spochybňoval. Predstava, že by Pellegrini, ,Bihariová, alebo ktokoľvek, kto by stal na čele prípadnej novej vlády púšťal z basy Kočnera a spol. je absolútne zvrátená a nerealizovateľná. Tí ľudia, ktorí Vám toto sugestívne vravia na tlačových konferenciách, Vás klamú a nehanebne strašia. Strašenie je príšerný spôsob manipulácie a treba sa voči nemu vymedziť. A najmä sa prestať báť! Je to dôležité.

Lipnutie

14.12.2022

Lipnutie je vždy a v každej situácii negatívne. Časté býva lipnutie v partnerskom zväzku. Aj keď majú partneri medzi sebou láskou naplnený harmonicky vzťah, lipnutie ho môže len narušiť, v horšom prípade celkom zničiť. V prípade, keď sa partneri rozídu, pretože láska vyprchala a jeden z partnerov naďalej lipne na bývalom partnerovi, ide o silne patologicky jav. [...]

Tuzex

20.09.2022

Detstvo aj dospievanie som prežil v obci v bezprostrednej blízkosti nášho hlavného mesta. V tom období, na prelome sedemdesiatych o osemdesiatych rokov minulého storočia, bol u nás v krajine akútny nedostatok určitého druhu tovaru. Dalo by sa vlastne povedať, že všetkého tovaru. Optikou mladého chalana sa to prejavilo najmä v móde, teda v obliekaní a samozrejme [...]

Nole

09.01.2022

Myslím, že už od roku 2008 chodím s celou rodinou za dvojicou ľudí, manželmi, ktorí žijú v chalúpke v hlbokom lese nad Terchovou. Tí ľudia sa rozhodli, žiť mimo civilizácie bez elektriny a wifi, ale to nie je v tomto príbehu teraz podstatné. Postupne týchto manželov objavili stovky pútnikov, alebo ak chcete hľadačov zo Slovenska aj Čiech. Nikomu nevadia so svojim [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 39
Celková čítanosť: 183440x
Priemerná čítanosť článkov: 4704x

Autor blogu

Kategórie